SAMİF15 Samsun İstihdam Kariyer Buluşması ve Öğrenme Şenlikleri

Samsun Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün gelenekselleşen ve bu yıl 4. kez düzenleyecek olacağı "Samsun İstihdam ve Kariyer Fuarı", bu yıl Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğünün'de ortaklığında farklı bir boyuta ulaşacak ve çok daha renkli geçecek. Sevgi Cafe yanında bulunan Fuar Alanında düzenlenecek olan "Samsun İstihdam ve Kariyer Buluşması Öğrenme Şenlikleri" 100.000 bin metre karelik bir alanda 100'ün üzerinde Stant Çadır İle gerçekleşecek. Kariyer ve İş Fırsatlarının yanında, birçok eğlenceli etkinliğinde gerçekleşeceği fuar, 21-22 Mayıs Perşembe ve Cuma günleri boyunca Sabah saat 10:00 ile 21:00 arasında açık olacak. 21 Mayıs Perşembe Sabahı, 23 Nisan Ortaokulu Önünden hareket edecek Kortej ile başlayacak fuar etkinlikleri, Saat 11:00 de fuar alında yapılacak Mehteranlı açılış ile devam edecek. Gün boyu Kariyer ve İstihdam fırsatları ile ilgili bilgi alacak olan vatandaşlar saat 17:00 de fuar alanına yakın bir mevkide, Doğupark' da gerçekleşecek olan Model Uçak Gösterisi İle eğlenme imkanı bulabileceklerdir. Akşam saat 19:00 'da "Atatürk Kültür Merkezi (AKM)" 'nde , verdiği seminerler ile ülkede sevilen bir isim olan ünlü Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Ala ELCİRCEVİ' nin semineri olacak ve hemen arkasından saat 20:00'de Televizyonlardan sıkça bilinen bir sima olan Nusr-Et Steakhouse Firmasının Sahibi olan Girişimci Nusret GÖKÇE'nin iş hayatıyla ilgili semineri ile anlamlı gece son bulacak. Ertesi gün olan 22 Mayıs Cuma gününde de fuar tüm etkinlikleri ve hızıyla devam edecektir. Cuma günü akşam üzeri konserden hemen önce fuara gelen vatandaşlarımız arasından yapılacak çekilişle birçok süpriz hediye dağıtılacaktır. Fuara tüm vatandaşlarımız davetlidir.

Toplam Ziyaretçi : 1904