Tübitak 2015-2016 Yurt İçi Lisansüstü Burs Programı

T.C. vatandaşı olup bir devlet veya vakıf üniversitesinde Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler alanlarından birinde tezli yüksek lisans/doktora öğrenimi görmekte olan öğrenciler ile tezli yüksek lisans/doktora öğrenimi yapmak isteyen son sınıf lisans öğrencilerine; lisans öğrenimlerini bitirdikleri yılı takip eden öğretim yılı başından itibaren bir tezli yüksek lisans/doktora programına kayıt yaptırmaları koşuluyla, programın yürütme kural ve ilkeleri çerçevesinde mezun olmak şartıyla burs verilir.

Detaylı bilgi için program ilanını inceleyiniz.

2015 Yılı İlanları

Yüksek Lisans Burs Programları 2015 yılı ilanı için tıklayınız.
Doktora Burs Programları 2015 yılı ilanı için tıklayınız.

Dilekçe Örnekleri

Yüksek Lisans Burs Programları dilekçe örnekleri için tıklayınız.
Doktora Burs Programları dilekçe örnekleri için tıklayınız.

NOT: Yurt dışındaki öğretim kurumlarında öğrenimini tamamlamış olanların not dönüşümleri BİDEB tarafından hazırlanan dönüşüm tablosunu dikkate almaları gerekir (DönüşümTablosu için tıklayınız)

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız