EMBL Uluslararası Doktora Programına Başvurular Başladı

1974 yılında kurulan Avrupa Moleküler Biyoloji Laboratuvarları (European Molecular Biology Laboratories‒EMBL), yaşam bilimleri alanında dünyanın önde gelen çokuluslu araştırma kurumları arasında yer almaktadır. Almanya, Fransa, İtalya ve İngiltere’de bulunan beş merkezden oluşan EMBL, enstitülerinde gerçekleşen temel yaşam bilimleri alanındaki bilimsel çalışmaların yanında pek çok bilim insanını biraraya getirecek platformların oluşmasına imkan sağlamaktadır. Platformlardan biri olan Uluslararası Doktora Programı, moleküler biyoloji alanında dünyada en iyi doktora programlarından biri olarak kabul görmektedir. Farklı EMBL merkezlerinde 200 doktora öğrencisine eğitim ve araştırma olanağı tanıyan Program, her yıl 50 yeni doktora öğrencisini bünyesine katmaktadır.

Sisteme online son kayıt tarihi 17 Ekim 2016, son başvuru tarihi ise 24 Ekim 2016'dır.

Program ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak ve kayıt-başvuru için tıklayınız.