OMÜ Radyo Finalde! Şimdi Destek Zamanı...

İletişim Fakültesinde yayın yapan OMÜ Radyo, “Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri”yarışmasında elemeyi geçerek finalde yarışmaya hak kazandı.

7 Şubat'a kadar www.sihirlimikrofon.org adresinden 12. kategori olan "En iyi üniversite radyosu" başlığı altında OMÜRadyo'yu seç, onayla ve sitede verilen kodu 4605'e ücretsiz gönder, radyomuz kazansın.

Radyoculuk sektörüne hizmet etmek, başarılı radyoları, radyo programcılarını ve radyo programlarını ödüllendirmek amacıyla İstanbul Fatih Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, bu yıl beşinci kez düzenleniyor.

Sektörün merakla ve heyecanla beklediği törende OMÜ Radyo'da olsun diyorsanız mutlaka oylamaya katılın. Her telefondan sadece bir kez SMS atılacağını unutmayın.

Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, 24 Ocak - 07 Şubat 2017 tarihleri arasında dinleyenlerin verdiği oylarla sahiplerini bulacak.

Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Ödül Gecesi ise 9 Şubat 2017 tarihinde, İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek.

OMÜRadyo'yu www.omuradyo.com veya www.omu.edu.tr adresinden dinleyebilirsiniz.