2017 Yılı Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksi

Değerli Mezunlarımız;

Bilim ve Teknoloji Yüksek Kurulunun 23. toplantısında üniversite yenilikçiliğinin ve girişimciliğinin tetiklenmesi amacıyla Girişimci ve Yenilikçi Üniversite Endeksinin oluşturulması ve endeksin yılda bir kez kamuoyu ile paylaşılması kararı alındığı bildirilmektedir.

Üniversitelerin girişimcilik ve yenilikçilik performanslarına göre yapılan bu sıralama Ülkemizde üniversiteler arasında yegane yapılan endeks olup, Üniversitemiz için çok büyük önem arz etmektedir.

Bu kapsamda Üniversitemizden 01.01.2012-31.12.2016 tarihleri arasında mezun olmuş, sahibi ya da ortağı olduğunuz; Teknopark'larda/ TEKMER'lerde/ Kuluçka Merkezleri'nde bulunan veya Teknogirişim Desteği ya da TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Desteği ile kurulan faal firma bilgilerine ihtiyaç duyulmuştur.

Siz değerli mezunlarımızın; sahibi ya da ortağı olduğunu ilgili desteklerle kurulan faal firma bilgilerini ekte gönderilen Mezun Firmaları Formunun doldurularak 07 Mart 2017 Salı gününe kadar mezunlar@omu.edu.tr adresine göndermenizi rica ediyoruz. Bilgileriniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü

Ek:Mezun Firmaları Formu

Not: Mezun olduğunuz dönemde (bölüm/sınıf) arkadaşlarınızdan ilgili destek ile kurulan faal bildiğiniz (iletişim kuramadığımız) firmalar varsa e posta adresine mezunlar@omu.edu.tr veya (362) 312 19 19-1691 telefona bilgi vermenizi rica ederiz.