2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan eğitim-İkinci öğretim) Program İlanı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tezsiz yüksek lisans başvuruları açıldı. 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans (Uzaktan eğitim-İkinci öğretim) başvuru şartları, tarihleri, kesin kayıt tarihleri ve istenilen belgeleri aşağıdaki bağlantıları tıklayarak öğrenebilirsiniz.

⇒ İlan Metni için tıklayınız

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Kontenjanları için tıklayınız

Fen Bilimleri Enstitüsü Kontenjanları için tıklayınız

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Kontenjanları için tıklayınız

Sosyal Bilimler Enstitüsü Kontenjanları için tıklayınız

NOT: Lisansüstü öğrenci kontenjanlarına engelliler ve/veya birinci derece şehit yakınları  başvuru yapabilirler. Ancak tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alınmış kurul raporu ile belgelemek şartıyla yüzde kırk ve daha fazla engeli bulunanlar ile askerlik şubelerinden alınmış birinci derece şehit yakını olduğunu gösterir belge ile başvuru yapabilir. Bu öğrenciler online başvuru yaptıktan sonra gerekli belgelerle birlikte durumlarını belirten raporu da ilgili enstitüye teslim etmelidir.