YÖK’ten Araştırma Görevlilerine Burs Müjdesi

YÖK-YUDAB (Yurtdışı Doktora Araştırma Bursu) Programı kapsamında, YÖK tarafından verilecek burslar sayesinde, başarı öncelenerek, doktora eğitiminde tez aşamasında olan araştırma görevlilerine kendi alanlarında yurtdışında araştırma yapma imkânı sunulacak.

“Yeni YÖK” tarafından, yükseköğretim tarihinde ilk kez başlatılan YÖKYUDAB Programı ile; Başkanlığımızca belirlenen öncelikli alanlarda, devlet üniversitelerinin araştırma görevlisi kadrolarına atanan ve doktora eğitiminin tez aşamasındaki öğrenciler, en az 6 ay en fazla bir yıl süreyle tezleri ile ilgili araştırmalar yapmak üzere yurtdışına gönderilecek.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgilere YÖK web sitesinden ya da aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak ulaşabilirsiniz.

YÖK-YUDAB PROGRAMI İLE AYLIK 3500 TL BURS ALABİLİRSİNİZ…

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ