OMÜBülten Dergisinin 78. Sayısı Özel Haber ve Konularla Yayında

Ondokuz Mayıs Üniversitesinin (OMÜ) yayın organı “OMÜBülten” dergisinin 78. sayısı; özel haberleri, söyleşiler ve etkinlik haberleriyle yayına alındı. Derginin yeni sayısını aşağıdaki uygulama üzerinden okuyup paylaşabilir, yanı sıra bağlantıya tıklayarak da ulaşabilirsiniz.

Haberlerin videolarını izleyebilirsiniz

OMÜBülten’in yeni sayısı, etkinliklerin en yoğun olduğu dönem olan 2019 Ekim, Kasım ve Aralık aylarını kapsıyor. Bu üç aylık dönemde yapılan etkinliklerin yanı sıra özel haberler, söyleşiler de dergide dikkat çekiyor. Teknolojinin imkânlarından da faydalanan dergideki bazı haberlerin videolarını, altta yer alan karekodu telefonunuza okutarak izleyebiliyorsunuz.

Akademisyenlerin yayınları Kitaplık’ta

Ayrıca 78. sayıda OMÜ akademisyenlerinin yazdığı veya editörlüğünü yaptığı ve 2019 yılında yayımlanan kitaplar ise “Kitaplık” başlığı altında sunuluyor. Dergideki “Kitaplık” çalışması, akademisyenlerin yayınlarının bir araya getirilerek hem OMÜ içinde hem de dışında görünürlüğünün arttırılmasına katkı sağlayacaktır.

Derginin 78. sayısında yer alan özel haberde ele alınan Karadeniz İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (KİTAM) de araştırmacılar, kamu kurum-kuruluşları ile sanayicilerin ilgisini çekecek boyutta. KİTAM laboratuvarlarında bazı analizlerin yapılacak olması ve bu merkezin vatandaşlara açılması herkesi ilgilendiriyor.

Sadece OMÜBülten’de!

Bunların yanında, dev bütçeli AB projesine imza atan akademisyenlerle yapılan özel röportaj, derginin bu sayısında önemli başlıklar arasında. OMÜ’de ekim, kasım ve aralık aylarında bir üst kademeye atanan akademisyenler ile emekli olan çalışanların isimlerine de sadece OMÜ Bülten dergisi aracılıyla ulaşabilirsiniz.

OMÜ Bülten dergisi, içerik ve tasarım olarak OMÜ Kurumsal İletişim Birimi tarafından yayına hazırlanıyor.

Okumak için tıklayınız