06.12.2017

Vezirköprü Mezun Öğrenci Buluşması

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğünün başlattığı "Mezun - Öğrenci Buluşması", Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümünün iş birliğiyle Yüksekokul sinema salonunda gerçekleştirildi.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu, Ormancılık Bölümü, Ormancılık ve Orman Ürünleri programından mezun olan ve şu anda Orman Muhafaza Memuru olarak çalışan Ufuk Yılmaz ve Hamdi Öztürk' ün davetli konuşmacı olarak iştirak ettiği buluşmaya akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, mezun öğrenciler okul hayatı ve iş hayatı hakkında edindikleri tecrübeleri öğrencilere aktarırken öğrencilerin de merak ettikleri sorulara cevap verdiler.

Toplu halde hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona eren etkinlikte, öğrenciler verimli geçen etkinliğinin her yıl tekrarlanmasını temenni ettiler.

Online Ziyaretçi :
Bugün Ziyaretçi :