07.12.2017

Psikoloji Mezunları Öğrencilerle Bir Arada

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğünün “Mezun-Öğrenci Buluşması” kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikler dizisinde, Psikoloji Bölümü mezunları öğrencilerle buluştu.

Fen Edebiyat Fakültesi A101 nolu amfide düzenlenen ve Bölüm öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik kapsamında, Psikoloji Bölümü mezunlarından Uzman Psikolog Enise Öziç, Psikolog Neslihan Anıl, OMÜ Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya ve Psikoloji Bölümü öğretim elemanları konuk edildi.

Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bozkurt Koç ve Doç. Dr. Nursel Topkaya tarafından yapılan açılış konuşmalarının ardından, Uzman Psikolog Enise Öziç ve Psikolog Neslihan Anıl, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Etkinlikte kendileri ile aynı yollardan geçerek mezun olan ve kariyer sahibi olmuş mezunların tecrübe ve bilgi birikimlerinden istifade eden öğrenciler mezunlarla tekrar buluşma dileklerini ilettiler.

Programın sonundaki teşekkür konuşmasında ise Prof. Dr. Bozkurt Koç, bölüm mezunları ile öğrenciler arasında gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı.

Online Ziyaretçi :
Bugün Ziyaretçi :