14.12.2017

İstatistik Bölümü Mezun Öğrenci Buluşması

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İstatistik Bölümü Mezun Öğrenci Buluşmaları’nın ilki Fen Edebiyat Fakültesi Lacivert Salon’da yapıldı.

Toplantıya İstatistik Bölümü öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Bu kapsamda OMÜ mezunu Resman Pvc A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Resul Tüfekçi, İstatistik Bölümü öğrencilerine iş hayatındaki tecrübelerini anlattı ve tavsiyelerde bulundu.

Üniversite eğitiminde kendisine yuva olan OMÜ’yü özlediğini, tekrar burada ve öğrencilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Resul Tüfekçi, kendisini ağırlayan akademisyen ve yalnız bırakmayan öğrencilere şükranlarını sundu.

Etkinlik sonunda İstatistik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Yüksel Terzi mezunlarla iletişimi canlı tutmanın öğrencilere katkısı olacağını vurgulayarak konuk OMÜ mezunu Resul Tüfekçi’ye katılımında ötürü teşekkür edip günün anısına plaket takdim etti.