İlaç Firması için Ürün Tanıtım Temsilcisi Talebi

Büyüyen Reçeteli Ürünler Grubumuz için şirketimizin tanıtım-pazarlama stratejilerini sahada uygulayarak bizimle birlikte”insan için değer” üretecek takım arkadaşları arıyoruz.

GENEL NİTELİKLER

-Lisans veya önlisans mezunu,

-Sürücü belgesine sahip ve aktif araç kullanabilen,

-Seyahat engeli bulunmayan,

-MS Ofis programlarını kullanabilen,

-Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

-Dinamik, başarma azmi yüksek, sonuç odaklı ve yüksek performans kültürüne yatkın,

-Kişisel farkındalığı gelişmiş ve pozitif,

-Öğrenmeye ve yeniliğe açık,

-Kendine güvenen,

-İnsan ilişkilerinde başarılı.

İŞ TANIMI

-Düzenli hekim ve eczane ziyaretleri yapmak, sorumlu olduğu ürünler ve tedavi alanları ile ilgili gerekli bilgileri sunarak medikal anlamda bilinirliği arttırmak,

-Sorumlu olduğu bölge içn  tüm tanıtım faaliyetlerini yürütmek,

-Oluşturulan aylık çalışma programını eksiksiz şekilde gerçekleştirmek ve raporlamak.

ADAY KRİTERLERİ

Tecrübe: Tecrübeli ya da tecrübesiz adaylar

Askerlik Durumu: Yapıldı, Muaf

Eğitim Seviyesi: Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)