Mezunlarımız Anlatıyor

Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümü’nden mezun, MEB’e bağlı bir Ortaokulda idareci konuğumuz mezuniyetten sonraki tecrübelerini ve istihdam alanı alternatiflerini paylaşacak.

Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Cem Başkaya 24.03.2021 tarihinde Eğitim Fakültesi A Blok Seminer salonunda konferans verecektir. Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölümünden mezun olmanın ayrıcalıkları, öğrencilik yıllarındaki kazanımlarının hem öğretmenlik hem de idarecilik görevlerine katkısı üzerinde duracaktır.Ayrıca bölümden mezun öğrencilerin olası istihdam alanları hakkında bilgi verecektir.

Katılımcı: Cem Başkaya / Ertuğrul Gazi Ortaokulu Müdürü Konu: Mezuniyetin Ardından Etkinlik tarihi: 24.03.2021 Saati: 13.30 Yeri: Eğitim Fakültesi A Blok Seminer Salonu