Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması

Yazar: | Tarih: 10 Mart 2021

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonu’nun her yıl düzenlediği “Öğrenci–Mezun Buluşması” etkinliği bu yıl da gerçekleştirilecektir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümünden mezun olan ve farklı kurumlarda birey, aile ve topluma fayda sağlayan değerli mezunlarımız, hemşirelik bölümünde eğitimlerine devam eden farklı sınıflardaki öğrencilerle tecrübelerini paylaşmaktadır. Hemşirelik öğrencileri için ufuk açmayı, mezunlarımız için de aidiyet duygusunu pekiştirmeyi ve iletişim bağını kuvvetlendirmeyi amaçlayan buluşma etkinliğinin bu yıl üçüncüsünün yapılması planlanmıştır. 10 Mart 2021’de gerçekleşmesi planlanan etkinliğin bu yıl ki konukları 2009 yılında hemşirelik bölümü mezunları olan Merve KOYUN ve Gonca AKBAŞ’ tır. Mezunlarımızdan Merve KOYUN bölümümüzde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak; Uzm. Hem. Gonca AKBAŞ ise Dr. Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetiminde Birim Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Youtube kanalından “Çevrimiçi” olarak gerçekleştirilecek “Öğrenci-Mezun Buluşması” etkinliğinde değerli mezunlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi