2. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı

DOĞU KARADENİZ KARİYER FUARI NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Karadeniz Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde bölgemizdeki dokuz üniversitenin paydaşlığında “Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı(DOKKAF)” 10-11 Mart 2020 tarihlerinde Şenol GÜNEŞ Spor Kompleksi Medical Park Stadyumunda gerçekleşecektir. Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer alacağı bu kapsamlı fuarda, mezun ve mezun adayları için iş imkânı, öğrenciler için staj imkânı bulabilecekleri bir ortam oluşturulacaktır. Fuara on üniversiteden toplam 15.000’den fazla öğrenci ve mezunun katılması öngörülmektedir. Öğrenciler ve mezunlar DOKKAF kapsamında düzenlenecek olan etkinliklere ücretsiz bir şekilde katılım sağlayabilecektir.

Tanıtım kitapçığını görüntülemek için tıklayınız

Detaylı bilgi için tıklayınız