2019 Yılı Mezun Temsilcileri Toplantısı: Üye Ol, Kendini Unutturma!

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 9 Mayıs 2019

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “2019 Yılı Mezun Temsilcileri Toplantısı” Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz başkanlığında gerçekleştirildi.

Mezun Temsilcileri Toplantısı; akademik birimleri tarafından seçilen ve 2018-2019 eğitim-öğretim yılında mezun olacak öğrencilerden teşekkül etti.

Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) Konferans Salonu’ndaki toplantıya; OMÜ Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya, birim personeli Olcay Hündür ve 2019 yılı mezun temsilcileri katıldı.

“OMÜ’yü en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyoruz”

Toplantının açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz “Mezunlar Koordinatörlüğün önemli çalışmalar yapıyor; her geçen gün de daha fazla mezunumuza ulaşarak iletişim ve iş birliğimizi geliştiriyor. Seçilen siz değerli mezun temsilcileri, lütfen OMÜ ile bağlarınızı koparmayın, tüm hayatınız boyunca Üniversitenizi her yerde en iyi şekilde temsil etmenizi bekliyoruz. Şimdiden mezuniyetiniz hayırlı, yolunuz ve bahtınız açık olsun.” dedi.

“Koordinatörlük kısa zamanda önemli mesafe katetti”

OMÜ Mezunlar Koordinatörü Doç. Dr. Nursel Topkaya ise Mezunlar Koordinatörlüğünün tanıtımı, Mezun Bilgi Sistemine üyelik konusunda bilgilendirme sunumu yaparken yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları aydınlattı. Doç. Dr. Topkaya, seçilen mezun temsilcilerine seslenerek “Mezunlar Koordinatörlüğü olarak kısa zamanda önemli mesafeler katettik. Sizlerden daha çok mezunumuza ulaşmak adına bölümlerinizdeki tüm dönem arkadaşlarınızı, OMÜ Mezun Bilgi Sistemi’ne üye olmaları konusunda bilgilendirmenizi talep ediyoruz.” dedi.

2019 Yılı Mezun Temsilcileri Toplantısı; mezun temsilcilerinin görüş, öneri ve talepleri ile sona erdi.

OMÜ Mezun Bilgi Sistemi’ne https://mbs.omu.edu.tr adresinden ulaşılabiliyor.