Havza MYO Mezunlarının Buluşma Mutluluğu

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 9 Mayıs 2019

Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) mezunlarının; Yüksekokul yaşamında ve bulundukları sektörlerdeki birikim ve tecrübelerini paylaştığı "Mezun - Öğrenci Buluşması" etkinliği, farklı dönemlere mensup mezunların katılımıyla gerçekleştirildi.

Mezun Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe; Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 1999 yılı mezunu ve Havza Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Fikret Vergili, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2012 yılı mezunu ve ETS TUR Tatil ve Seyahat Danışmanı Ahmet Demir, 2013 yılı mezunu ve Sheraton Samsun Otel Kat Şefi Rukiye Öztürk ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2016 yılı mezunu ve Havza Devlet Hastanesi veri hazırlama personeli Ömer Çelik konuşmacı olarak katıldı.

Buluşmada, Yüksekokullarıyla bağlarının devam ettiğini belirten konuk mezunlar, öğrencilerle yüz yüze olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek eğitim ve iş yaşamındaki deneyimlerini aktardılar. Mezunlar ayrıca, söyleşilerini interaktif hâle getirerek öğrencilerin merak ettiği bütün sorularını tek tek yanıtladılar.

Etkinliğin sonunda konuşan Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Adem Asan yoğun iş programlarına rağmen etkinliğe katıldıkları için mezunlara şükranlarını sunup, adlarına düzenlenmiş fidan sertifikalarını takdim etti.