Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF'24)

ORTA KARADENİZ KARİYER FUARI (OKAF'2024)

Kariyer yolculuğuna büyük bir adımla başlamak ister misin?

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları ile Türkiye’nin önde gelen işverenleri, 11 farklı şehirde gençlerle buluşuyor!

Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde, 7 üniversitenin desteği ile düzenlenecek Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’na seni de bekliyoruz!

Her bölümden öğrenci ve mezunlara yönelik Kariyer Fuarında;

• İş/staj imkanı yakalama şansı,
  • Mülakat simülasyonu, atölye/örnek olay çalışmaları,
  • Kariyer söyleşileri,
  • Kurum tanıtımları,
  • İşveren kariyer sohbetleri,
  • Alanında uzman kişilerle tanışma fırsatı

ve daha birçoğu seni bekliyor!

Fuar Tarihi: 10-11 Ocak 2024

*Fuara giriş için Yetenek Kapısı üzerinden "Orta Karadeniz Kariyer Fuarı"na başvurmalı ve fuar sayfasından indirebileceğin ya da e-posta adresinden ulaşabileceğin QR kodunu fuar alanına girişte görevlilere okutmalısın.

Üniversiten her gün yeni katılımcı işverenleri sisteme ekleyecek, işverenler de fuarda düzenleyecekleri etkinlikleri Yetenek Kapısı'nda yayımlayacaktır.

Fuarda düzenlenecek etkinliklere sayfanın aşağısında yer alan “Fuar Etkinlikleri” listesinden ulaşabilirsin.

Fuardaki etkinliklere katılabilmek için aşağıdaki adımları takip etmelisin:

1- Sayfanın sonunda yer alan etkinliklerden ilgini çekenlere tıkla ve başvuru yap.

2- Fuar sayfasından karekodunu indir.

3- Etkinlik saatinden 15 dakika önce ilgili salonun önünde hazır bulun.

4- Etkinlik salonuna karekodunu okutarak giriş yap.

b%C3%B6lgesel%20kariyer%20fuar%20web