2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 24 Aralık 2018

Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksek Okulunda coşku dolu mezuniyet töreni Çarşamba Ticaret Borsası Meslek Yüksekokulu'nun mezuniyet töreni bu yıl ilk kez Çarşamba Göl Restoran'da gerçekleşti. 5 bölüm 6 programı bulunan MYO'dan bu yıl 630 öğrenci mezun oldu.

Törene; Çarşamba Kaymakamı Mustafa Güney, Çarşamba Belediye Başkan Vekili Fahri Dalgıç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıza Karagöz, Çarşamba Ticaret Borsası MYO Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir, Terme MYO Müdürü Doç. Dr. Erol Terzi, Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Hacı Toraman ve kurul üyeleri, ilçe protokolü, öğretim elemanları, mezunların aileleri ve davetliler katıldı.

Okul Müdürü Prof. Dr. İsmail Aydemir yaptığı konuşmasında "Sevgili öğrenciler, ülkemizin kalkınabilmesi için yetişmiş insan gücüne ihtiyaç duyulması amacıyla yola çıkarak kurulmuş olan yüksekokulumuzda tüm dersleri başararak diploma almaya hak kazandınız. İlerideki başarılarınızın, bizlerin gurur kaynağı olacağını belirtir, sizleri ve ailelerinizi kutlarım." dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz de "Hayat uzun bir süreç ve bu süreç içerisinde üniversite sizin için önemli bir dönüm noktası. Buradan donanımlı ve faydalı birer birey olarak hayata atılıyorsunuz. Bu donanımın oluşmasında emeği geçen öğretim elemanlarına ve katkı sağlayan ailelere teşekkürlerimi iletiyorum. Yolunuz ve bahtınız açık olsun." ifadelerini kullandı.

Okul birincisi Gökhan Çavuş ise mezun olan öğrenciler adına konuşmasını gerçekleştirdi. Ardından Çarşamba Ticaret Borsası MYO dönem birincisi Gökhan Çavuş, ikincisi Metin Yıldırım ve üçüncü Nazlı Altınkaynak'a hediye ve başarı belgeleri takdim edildi. Hediye ve başarı belgeleri Çarşamba Ticaret Borsası Başkanı Hacı Toraman, yönetim kurul üyeleri ve protokol üyeleri tarafından verilirken mezuniyet heyecanı öğrencilerin kep fırlatmasıyla son buldu.