2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Havza Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 24 Aralık 2018

Havza MYO’da da mezuniyet heyecanı vardı Mezuniyet heyecanının yaşandığı bir diğer okulda olan Havza Meslek Yüksekokulu da 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 23. dönem mezunlarını verdi.

Havza Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törende, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adem Asan, ilçe protokolü, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri hazır bulundu.

Törenin açılış konuşmasını okul birincisi Damla Demir yaptı. Demir “Yüksekokulumuz yoğun bir emeğin, inancın ve özenin eseridir. 3 Mayıs 1993’ten başlayıp bugüne gelen her anında özveri bulunmaktadır. Bu çaba biz öğrencilerin başarılarıyla anlam kazanmaktadır. Çünkü seçtiğimiz meslekte başarılı olmanın anahtarı bize okulumuzda verilmiştir.” dedi.

Kaymakam Metin Yılmaz da yaptığı konuşmada öğrencilerin mezuniyetlerinin hem kendileri hem de aileleri için hayırlı olmasını dileyerek onların bu güzel günlerine iştirak etmekten duyduğu mutluluğu paylaştı.

“Mesleğinde donanımlı olarak yetiştirdiğimiz gençlerimizi şerefle uğurluyoruz” Yüksekokul Müdürü Adem Asan da öğrencilere ve velilere seslenirken “Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin sevincini paylaşmak ve mesleğinde donanımlı olarak yetiştirdiğimiz gençlerimizi şerefle uğurlamak için bir aradayız. Özellikle ailelerimiz, öğretmenlerimiz ve tabii ki siz öğrencilerimizi canıgönülden kutluyorum.” şeklinde konuştu.

“OMÜ’nün öğrencisiydiniz, artık sahibi oldunuz” Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran ise mezuniyet töreninde şunları söyledi: “OMÜ 43 yıllık önemli bir geçmişe sahip. Havza MYO’da aynı derecede önemli bir yere sahip. Bu zamana kadar OMÜ’nün öğrencisiydiniz, artık sahibi oldunuz. Burası sizin eviniz. İstediğiniz zaman buraya gelebilirsiniz. Mezun olmuş olabilirsiniz ama öğrenmeye her zaman devam etmelisiniz. Kişisel gelişiminizi sürekli öğrenerek devam ettirmelisiniz.”

Konuşmaların ardından okul sıralamasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Okul birincisi Damla Demir hediyesini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran’ın elinden aldı. Bölüm birincilerine ise ödüllerini Kaymakam Metin Yılmaz verdi. Tüm öğrencilerin başarı belgelerini alması ve coşkuyla fırlatılan keplerin ardından tören sona erdi.