2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Kavak Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 24 Aralık 2018

Kavak MYO Mezuniyet Coşkusu Kavak Meslek Yüksekokulu da 2017-2018 eğitim - öğretim mezuniyet töreninde mezunlarını coşkuyla uğurladı.

Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleştirilen törene; Kavak Belediye Başkanı Vekili Reşat Ayyıldız, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necati Menek, ilçe protokolü, öğretim üyeleri ve aileleri katıldı.

Okul birincisi Yücel Örgün yaptığı konuşmada “Tüm arkadaşlarıma bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum. Hedefimiz kendimizi tekrar etmek değil her zaman daha ilerisini düşünmek ve kendimizi yenilmek olmalıdır.” dedi.

“Çocuklarınızla ne kadar kıvanç duysanız azdır“ Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Necati Menek de “Kavak MYO 1995 yılında 2 odalı bir ilköğretim odasında başlayıp en sonunda içinde bulunduğumuz 36 dönümlük bu güzel kampüs alanına taşınmıştır. Bu zamana kadar bu aşamalarda bulunmuş ve bu aşamalara tanıklık etmiş gerek akademik gerekse idari kadrolarda görev yapan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda siz sevgili velilerimizin kutsal emanetlerine en iyi şekilde sahip çıkarak hocalarımızın özverili gayretleriyle birlikte bu aşamaya getirdik. Çocuklarınızla ne kadar kıvanç duysanız azdır. İleriki meslek hayatlarında başarılı olacaklarına dair inancımız da sonsuzdur.” ifadelerini kullandı.

“Kavak MYO’nun artık yeni bir misyonu var” Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kuran da katılımcılarla Kavak MYO’nun kuruluşundan günümüze kadar geçen 23 yılda geçirdiği aşamaları paylaştı. Artık Kavak MYO’nun yeni bir misyon yüklendiğini de söyleyen Prof. Dr. Kuran “Kavak MYO artık yeni kurulan kardeş üniversitemiz Samsun Üniversitesinin lokomotif akademik birimlerinden biri olacak. Çünkü buradaki 23 yıllık birikimini yeni üniversitenin gelişmesinde kullanacak. Biz de bir aile olarak yeni kurulan üniversiteye sahip çıkmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

“Siz Kavak ilçesinin elçileri olacaksınız” Kavak Belediye Başkan Vekili Reşat Ayyıldız ise konuşmasında mezun olan tüm öğrencileri kutlayarak “İnşallah en kısa zamanda meslekleriyle ilgili işlerine kavuşurlar. Ben meslekleriyle ilgili işlerinde başarılı olacaklarından eminim yeter ki gelişmeyi bırakmasınlar. Umuyoruz ki siz bizim Kavak ilçemizin gittiğiniz yerlerde elçileri olacaksınız.” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından okulda dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Okul birincisi Yücel Örgün hediyesini Prof. Dr. Mehmet Kuran’ın elinden aldı. Bölüm bazında ilk üç dereceyi paylaşan öğrencilere ise hediyelerini Reşat Ayyıldız verdi.

Tüm öğrencilerin teker teker başarı belgelerini almalarının ardından öğrencilerin kep fırlatmalarıyla birlikte tören sona erdi.