2022-2023 Eğitim-Öğretim Dönemi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet Töreni

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 23 Haziran 2023

İİBF 2022-2023 Dönem Mezunlarını Verdi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yıllarında mezun olan 250 öğrenci için geniş katılımlı tören gerçekleştirdi.

Öğrenci Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen törenle 12. dönem mezunlarını veren fakültede, çok sayıda öğrencinin mezuniyet heyecanı yaşadığı törene; Genel Sekreter Prof. Dr. İdris Varıcı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özaydın, akademisyenler, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

“Sizlere en mükemmel eğitimi vermeye çalıştık”

Fakültenin ülkeye kazandıracağı mesleğinde yetkin öğrencilerini gururla uğurlamak için toplandıklarını belirten İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebül Muhsin Doğan, “Pandemi ve deprem felaketi nedeniyle bugün mezun olacak öğrenciler eğitimin yarısını çevrimiçi olarak gerçekleştirmek zorunda kaldık. Bu süreçte hocalarımız mükemmel bir eğitim vermeye çalıştı. Sizler de tüm bu zorlu şartlara rağmen eğitiminizi başarıyla tamladınız. Sizler artık ülkeniz ve dünyaya karşı da sorumlu kişilersiniz. İnanıyoruz ki, yapacağınız işlerde size verdiğimiz çağdaş ve üst düzey bilgilerle, kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanacak ve önemli başarılar elde edeceksiniz. Sizler; başarıdan başarıya koşarken Ondokuz Mayıs Üniversitesini ve fakültemizi daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız.” ifadelerini kullandı.

“Mezun olsanız da bizler her zaman yanınızdayız”

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özaydın, “Bugün fakültemizden mezun olan öğrencilerimizi büyük bir gururla uğurluyoruz. Ancak mezun olsanız da bizler her zaman yanınızdayız. Mezuniyet sonrasında üniversiteyle bağınızı canlı tutmak adına Mezunlar Birimi Koordinatörlüğü olarak çalışmalar yapıyoruz. Geri kalan yaşamınızda ailemizin birer ferdi olarak bizlerle irtibat kurmanızı temenni ediyorum. Bu bağın korunması bizim için son derece önemli.” ifadelerini kullandı.

“Ondokuz Mayıs Üniversitesinden mezun olmanın gururunu yaşıyorum”

İngilizce İktisat Programı öğrencisi Melisa Cebeci de mezun öğrenciler adına yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadelenin ilk adımını atmış olduğu Samsun'da Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden mezun olmanın gururunu yaşıyorum. Dört senedir bugünlere gelmenin hayalini kurduk. Lisans eğitimine başladığım andan, eğitimimi tamamladığım son güne kadar emeklerini eksik etmeyen değerli hocalarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Fakültemizin öğrencisi olmaktan dolayı çok mutluyum.”

Öğrenciler sevinçlerini kep atarak paylaştı

2022-2023 fakülte birincisi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Yusuf Demir, fakülte ikincisi İşletme Bölümü Rahaf Salahat, fakülte üçüncüsü İngilizce İktisat Programı Melisa Cebeci oldu. Mezun olan öğrenciler başarı belge ve ödüllerini protokol üyelerinin elinden aldı.

Ardından 6 bölümün dereceye giren öğrencileri de başarı belgelerini ve hediyelerini öğretim üyelerinden aldı. Son olarak tüm mezun öğrenciler, sevinçlerini kep atma ritüeliyle taçlandırdı.


Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz