Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 2024 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 4 Ocak 2024

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerine “Kariyer Planlama ve Çalışma Hayatı ” konuları çerçevesinde 03.01.2024 tarihinde “ÖĞRENCİ-MEZUN BULUŞMASI” gerçekleştirildi.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe bölüm mezun öğrencilerinden okul öncesi öğretmeni olarak görev yapan Sedanur YAZICI TÜR, bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. İlkay GÖKTAŞ ve bölüm öğrencileri katılım sağladı. Etkinliğe online olarak katkı sağlayan mezun öğrencimiz Sedanur YAZICI TÜR, mezun olmadan önce kariyer planlama için yapılması gerekenler ve mezuniyetten sonra hem kariyer planlama süreci hem de çalışma hayatı ile ilgili çeşitli paylaşımlar yaptı. Etkinlik mevcut öğrencilerimizin soru-cevapları ile sona erdi.

Davetimize icabet ederek etkinlik kapsamında öğrencilerimizi çeşitli konularda bilgilendiren ve deneyimlerini bizlerle paylaşan değerli öğrencimiz Sedanur YAZICI TÜR'e Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü olarak teşekkür eder kendisine çalışma hayatında başarılar dileriz.