Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 17 Aralık 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü “Felsefe Bölümü Mezunlarıyla Buluşuyor” etkinliği 27.11.2021 tarihinde çevrimiçi olarak yapıldı. Felsefe Bölümü öğrencilerini başarılı mezun öğrencilerle buluşturan bu etkinliğe başta Felsefe Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lokman Çilingir olmak üzere, bölümün diğer öğretim üye ve elemanlarıyla çok sayıda öğrenci katıldı. Prof. Dr. Lokman Çilingir ve Prof. Dr. Hasan Aydın’ın açılış konuşmalarından sonra sözü mezun öğrencilerden ve halen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde doktora eğitimine Ayten Ünal aldı. Sinop Bilim ve Sanat Merkezi’nde çocuklara felsefe eğitimi veren Ünal, işe giriş sürecine dair deneyimlerini aktardığı, mesleğinin inceliklerini anlattığı bir sunum yaptı ve sonrasında katılımcıların sorularını yanıtladı.

Etkinliğin ikinci bölümü katılımcıların özellikle öğretim elemanlarına, kendi deneyimlerine ve değerli tavsiyelerine dair sorular sordukları, özellikle de lisansüstü eğitime dair merak ettikleri noktaları danıştıkları keyifli bir sohbet havasında gerçekleşti.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz