Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 14 Aralık 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü "Öğrenci-Mezun Buluşmaları-VII" etkinliği online olarak yapıldı. Toplantıya OMÜ İstatistik Bölümü mezunu olan Akdeniz Üniversitesi İİBF İşletme Bölümünden Doç. Dr. Nesrin Alkan , Mersin Üniversitesi Tıp fakültesi Biyoistatistik ve Tıbbi Bilişim Anabilim Dalında Doç. Dr. Gülhan Orekici Temel ve Kırıkkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümünden Doç. Dr. Cenker Biçer konuşmacı olarak katıldı.

Konuşmacılar akademik hayata dair bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştılar. İstatistik Bölümü mezunlarının farklı alanlarda akademik hayatına devam edebileceklerini, bunun için mesleklerini sevmeleri ve çok çalışmaları gerektiği belirtildi. Toplantıya ayrıca OMÜ İstatistik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Terzi, bölüm öğretim elemanları, öğrenciler ve mezunlar katıldı.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz