Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 4 Ocak 2022

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencileri mezunlarla bir araya geldi.

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü FEDEK Etkinlik Kurulu, psikoloji bölümü öğrencilerinin mezunlarla bir araya geldiği bir mezun buluşması etkinliği gerçekleştirdi.

Liv Hospital Hastanesinde görev yapan Psk. Hale UNUTMAZ’ıneğitim, klinik alandaki deneyimi ve çalışma koşullarıyla ilgili yaptığı konuşmasıyla başlayan etkinlik; Bafra Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli Psk. Ebru UZUN BERK’in adliye ortamı, dava süreçlerinde psikoloğun görevleri ve çalışma koşullarıyla ilgili deneyimlerini aktarmasıyla devam etti. Son olarak Psk. Emre BAŞOĞLU, kurucusu olduğu Akademik Çocuk Anaokulu, kurumda temel aldığı eğitim modeli, alandaki eksiklikler ve ihtiyaçlarla ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Psikoloji Bölümü FEDEK Etkinlik Kurulu üyeleri ve bölüm öğretim elemanlarının da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler farklı alanlarla ilgili bilgi alırken, psikolog olarak çalışma deneyimleriyle ilgili sorularına cevap bulabildiler.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz