Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Online Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 8 Aralık 2020

Psikoloji Bölümü birçok başarılı mezununu öğrencilerle buluşturdu

Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Etkinlik Kurulu bölüm mezunlarını öğrencileriyle buluşturdu. Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bozkurt KOÇ, Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Murat KURT, bölüm öğretim üye ve elemanları ve çok sayıda öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte mezun öğrencilerimiz bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Psikoloji Bölümü mezunu University of London’da eğitim ve araştırma süreçlerine devam eden Uzman Psikolog Hakan Atış, yurtdışı lisansüstü eğitimine yönelik tecrübelerini aktardı ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Minik Panda Sefaköy Anaokulunda müdür olarak görev yapan Uzman Klinik Psikolog Tülay Kaçan ise öğrencilerle hem klinik psikoloji yüksek lisans süreçleri hem de anaokulunda psikolog olmak ile ilgili deneyimlerini paylaştı.

Bitlis Bilim ve Sanat Merkezinde Psikolojik Danışman olarak görev yapan Psikolog Cenk Sözen de mesleki tecrübesini ve psikolojik danışmanlıkta psikoloji bilgisinin önemine yönelik bilgilerini aktardı.

OMÜ Psikoloji Bölümünde yüksek lisans öğrencisi olan mezun Psikolog Amine Bükre Kihtir de lisans ve lisansüstü deneyimlerini anlattı.

Çorum Adalet Sarayı’nda psikolog olarak görev yapan Ebru Uzun ve SGDD’de psikolog olarak görev yapan Hazal Şahin de mesleki deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşarak katkılarını sundu.

Katılımcı Mezun Bilgileri

Uzm. Hakan ATIŞ, Doktora Öğrencisi, University of London

Uzm. Tülay KAÇAN, Klinik Psikolog-Müdür, Minik Panda Sefaköy Anaokulu

Cenk SÖZEN, Psikolojik Danışman, Bitlis Bilim ve Sanat Merkezi

Amine Bükre KİHTİR, Yüksek Lisans Öğrencisi, OMÜ Psikoloji Anabilim Dalı

Ebru UZUN, Psikolog, Çorum Adalet Sarayı

Hazal Şahin, Psikolog, SGDD


Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz: http://mbs.omu.edu.tr/users/sign_up
Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz: http://mbs.omu.edu.tr/users/sign_in