Fen-Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 24 Kasım 2021

2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi “Öğrenci Mezun Buluşması” etkinliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Sanat Tarihi Bölümü’nde Doç. Dr. Hayrunnisa TURAN’ın yürütücülüğünde 19 Kasım 2021 Cuma günü saat 20:00’da çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Etkinliğe Sanat Tarihi Bölümü 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimizden 48 öğrenci katıldı.

Etkinliğe konuk olarak; Bartın Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB) biriminde Sanat Tarihçisi olarak görev alan eski mezunumuz Anıl AKYÜZ katılmıştır. Etkinlik kapsamında mezuniyet sonrasında öğrencilerimizi bekleyen iş hayatı ve yaşamla ilgili tecrübeler paylaşıldı. Ayrıca değişen ve gelişen dünyada öğrencilerimizin iş hayatında kendine yer bulabilmeleri için ihtiyaçları olacak donanımlar söyleşi formatında paylaşıldı. Söyleşi sonrasında katılımcı öğrencilerimizin iş hayatına dair merak ettiği soruları konuğumuz tarafından yanıtlanmaya çalışıldı.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz