Fen Fakültesi Fizik Bölümü 2023 Dönemi II. Mezun Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 21 Aralık 2023

İş ve Meslek Danışmanı Çiğdem Çakır BEYHAN, Fizik Bölümü öğrencileri ile buluştu. Fen Fakültesi Fizik Bölümü Etkinlik Kurulu, bölüm mezunumuz Çiğdem Çakır BEYHAN ile Fizik Bölümü öğrencilerini buluşturdu. Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet KÖROĞLU, Etkinlik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Canan KAZAK, bölüm öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve çok sayıda öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, Sn. Beyhan bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Samsun Çalışma ve İş Kurumu'nda İş ve Meslek Danışmanı olarak görev yapan değerli mezunumuz Çiğdem Çakır BEYHAN "CV Hazırlama ve Mülakat Teknikleri Eğitimi" başlıklı sunumu ile iş hayatına girişin önemine yönelik tecrübelerini paylaştı, mezun olacak olan öğrencilere tavsiyelerde bulundu ve öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Etkinliğin ardından Fizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet KÖROĞLU tarafından Sn. Beyhan'a plaket takdim edildi.