İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2024 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 8 Mart 2024

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü 2018 yılında mezun olan ve 2023 yılında kaymakamlık sınavının yazılı ve mülakat aşamalarını başarıyla geçen Alpay Dincel, öğrencilerimizle bir araya geldi.

Alpay Dincel, 7 Mart Perşembe günü gerçekleşen buluşmada mezuniyet sonrası, kaymakamlık sınavına hazırlık süreci, sınavın yazılı ve mülakat aşamaları, ilk görev yeri olan Hatay Antakya konteyner kentinin yönetimi, mülki idare amirliği ve kamu hizmeti konularında öğrencilerimize bilgi vererek onlardan gelen soruları yanıtladı. Genç kaymakamımız Alpay Dincel’e teşekkür ediyor, meslek hayatında çok başarılı olmasını diliyoruz.

Öğrencilerimizi farklı alanlarda mesleklerini başarıyla icra eden mezunlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz