İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 23 Ekim 2023

Fakültemizde Mezunlar Günü Heyecanı!

OMÜ Mezunlar Günü, 13 Ekim 2023 tarihinde Fakültemizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Önce mezun oldukları bölümlerde buluşan mezunlar, eski arkadaşlarıyla keyifli anılarını paylaştılar. Daha sonra, OMÜ Konukevinde düzenlenen özel bir yemek, bu özel günü taçlandırdı. Lisans ve lisansüstü mezunlarımızın katılımıyla gerçekleşen bu özel gün, anılarla dolu unutulmaz bir buluşmaya sahne oldu.

13 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilen Mezunlar Etkinliğine 2013 mezunu Gizem Başer, 2023 mezunları Canan Erkoç ve Rabia Yıldız katılmıştır. Mezunumuz Gizem Başer 19 Mayıs Tarım Kredi Kooperatifi’nde çalışmakta ve aynı zamanda Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi alanında doktora eğitimine devam etmektedir. Kendisiyle tarım üzerine ve geleceğe yönelik işbirliği konusunda fikir alışverişinde bulunulmuştur. Yeni mezunlarımız Canan Erkoç ve Rabia Yıldız ise kurum sınavlarına hazırlanmaktadırlar. Bu süreçte sınavlara ve kurumlara yönelik genel bir görüşme gerçekleştirilmiştir. Mezunlarımıza katılımlarından ötürü teşekkür eder, başarılar dileriz.