İlahiyat Fakültesi 2023 Mezun- Öğrenci Buluşması Gerçekleştirildi

1

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından geleneksel olarak organize edilen ‘OMÜ Mezunlar Günü 2023’ etkinliği kapsamında Fakültemiz mezun öğrencileriyle buluştu.

Fakültemiz mezunlarından sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Osman ŞAHİN ve Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bekir ÖZÜDOĞRU ile mezun öğrencilerle sohbet ettiler.

3

“Mezun-öğrenci buluşması kapsamında İlahiyat Fakültesi Mezunu Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, öğrencilerle sohbet etti ve tecrübe paylaşımına bulundu.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yavuz ÜNAL, 35 yıl sonra mezun olduğu fakülte sıralarına tekrar oturdu.

4

“Mezun buluşması kapsamında İlahiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Osman ŞAHİN, öğrencilerle sohbet etti ve mezunların fakülte ile ilgili görüş, düşünce ve temennilerini dinledi.

5

Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Nihat DALGIN ve Doç. Dr. Yaşar AKASLAN mezun öğrencilerle tecrübe paylaşımı yaptılar.

6

Fakültemiz mezunlarından Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. üyesi İdris ERTÜRK, lisans öğrencileri ile sohbet etti ve Kur’an-ı Kerim okudu.

7

Fakültemizin 2023 dönem birincisi mezunlarımızdan Yunus YAVAŞ ile 1983 mezunlarımızdan Ferhat Candan hocamız tecrübe paylaşımı yaptılar.

8

Yabancı uyruklu mezunlarımız da programımıza katılıp görüşlerini ve duygularını ifade ettiler.

9

Lisans öğrencilerimiz mezun öğrencilerimize hatıra belgelerini takdim ettiler.

10

Fakültemiz tarafından hazırlanan hediyeler Arş Gör. Mansur ÖZGÜL tarafından mezun öğrencilere takdim edildi.

11

10