İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 15 Aralık 2023

Psikoloji Bölümü Mezun- Öğrenci Buluşması

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü öğrencileri 12 Aralık 2023 Salı günü saat: 15.30’da Lacivert salonda düzenlenen etkinlikte bölüm mezunlarıyla buluştu.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü FEDEK Etkinlik Kurulunun düzenlediği etkinlikte Psikoloji Bölümü öğrencileri bölüm mezunlarıyla buluştu. Etkinliğe Psikoloji Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Aysu GÜL ŞANLİ, Öğr. Gör. Eren TRABZON, Arş. Gör. Dr. Ayşe ARMAN KALKANDELER, Arş. Gör. Şaziye ÇALIŞKAN, Arş. Gör. Büşra ERTAN, Arş. Gör. Elif TİRYAKİ ile Psikoloji Bölümü öğrencileri katıldı. Etkinlikte Arş. Gör. Dr. Ayşe ARMAN KALKANDELER akademisyenlik ve lisansüstü eğitim olanakları hakkında bilgi verirken, Psk. Goncagül KARADUMAN SEZGİN Adalet Bakanlığı’na bağlı Denetim Serbestlik Biriminde madde bağımlısı hükümlülerle ilgili deneyimlerini aktardı. Etkinlikteki diğer konuşmacılar Psk. Fatih OKUR uyguladığı psikanalitik yaklaşımla ilgili konuşurken, Psk. Elif ÖNCEL ise okul psikoloğu olarak edindiği deneyimlerini aktardı.

Psikoloji Bölümü öğrencileri, her bir mezun konuşmacıya çalışma alanıyla ilgili sorular yönelterek Psikoloji alanı hakkında detaylı bilgi sahibi oldu.