Mezun-Öğrenci Buluşmalarının Üçüncüsü Gerçekleşti

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 24 Aralık 2018

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü “ Mezun-Öğrenci Buluşmaları”nın 3.sü, Fen Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Fevzi Köksal Konferans Salonu’nda yapıldı.

Etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bekir Batı, TÜİK Samsun Bölge Müdürü İsmail Çapoğlu, İstatistik Bölüm Başkanı Yüksel Terzi, akademisyenler, mezunlar ve öğrenciler katıldı.

Mezun-Öğrenci buluşmasına konuşmacı olarak Yapı Kredi Bankası Ünye Şube Müdürü Haldun Oktav, YEDAŞ A.Ş. Yazılım ve İş Süreçleri Uzmanı Gözde E. Kuru Şimşek, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Uzmanı Mustafa Kibar, Nwork International Şirketinde Girişimci Kahraman Boz ve TÜİK Samsun Bölge Müdürlüğü Takım Sorumlusu Tolga Demirel katıldı. OMÜ İstatistik Bölümünden mezun olan ve farklı sektörlerde çalışan profesyoneller iş tecrübe ve deneyimlerini İstatistik Bölümü öğrencileri ile paylaştılar.

Etkinlik; konuşmacılara plaket takdim edilmesi ve toplu resim çekimiyle son buldu.