Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 17 Kasım 2023

OMÜ Mezunlar Günü programı kapsamında bölümüzü ziyaret eden çok sayıda mezunumuz öğretim üyeleri ve öğrenciler ile bir araya geldi. Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevim ALIŞIR, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yıldıray TOPCU, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çetin KURNAZ, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nihan KAYA, Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Mezunlarımız bilgi, tecrübe ve anılarını paylaşıp öğrencilere kariyerlerine yönelik tavsiyeler verdiler. Program katılımcılara hediye takdimi ve fotoğraf çekimi ile sonlandı.

Mezunlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.