Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Online Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 9 Ocak 2021

OMÜ Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü, 2020 - 2021 eğitim-öğretim dönemi "Online Öğrenci-Mezun Buluşmaları" kapsamında Google Meet uygulaması üzerinden söyleşi gerçekleştirdi.

Mühendis adaylarının kafasını meşgul eden soruların cevap bulduğu, OMÜ mezunu konuşmacıların sektör kavramlarından, kişisel deneyim ve kazanımlarından bahsedilen etkinlik, Novos Tıbbi Cihazlar'da Kalite Yönetim Mühendisi olarak çalışan Filiz Öztürk ve Milli Savunma Bakanlığında Endüstri Mühendisi olarak çalışan Halil Özsoy'un katılımıyla düzenlendi.

Programın açılış konuşmasını Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sermin Elevli yaptı. Etkinlik koordinatörü Selin Altun'un da moderatör olduğu söyleşide sırasıyla konuşmacılar sunumlarını yaptı. Öztürk ve Özsoy, endüstri mühendisliği alanıyla ilgili ayrıntılı bilgiler verdi ve öğrencilerle öğretim elemanlarının sorularını yanıtladı.

İnteraktif şekilde ilerleyen etkinlikte; mezun olduktan sonra öğrencileri neler beklediği, iş hayatında nelerle karşılaşacağı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesinin sağladığı avantajlara değinildi. Söyleşinin sonunda Dr. Öğr. Üyesi Aslı Çalış Boyacı tarafından kapanış konuşması yapıldı.


Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz: http://mbs.omu.edu.tr/users/sign_up
Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz: http://mbs.omu.edu.tr/users/sign_in