“OMÜ Mezunlar Günü 2023” Etkinliğine Yönelik Hazırlıklarda Sona Gelindi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 10 Ekim 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mezunlar Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “OMÜ Mezunlar Günü 2023” Etkinliğine Yönelik Hazırlıklarda Sona Gelindi.

Bu kapsamda hazırlıkların son kontrollerinin yapılması adına Mezunlar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Alaattin Birim koordinatörleri ile bir araya geldi.

Sayın Altın başkanlığında online olarak gerçekleştirilen toplantıda “OMÜ Mezunlar Günü 2023” etkinliği için son durum gözden geçirildi, Altın, yaptığı sunumda programa yoğun bir başvurunun olduğunu ve güzel bir etkinlik için gerekli tüm çalışmaların yapıldığını söyledi.

Öğrenci-Mezun Buluşmaları ve Mezun Yemeği

Koordinatör Altın 13 Ekim 2023 Cuma günü düzenlenecek etkinliğe dair “Saat 14:00 – 15:30 arasında her bölümde kurulan mezun takip ve değerlendirme komisyonları iş birliğinde ‘Bölüm Etkinliği’ kapsamında Öğrenci-Mezun buluşması gerçekleştirilerek mezunlarımızın tecrübe ve deneyimlerini öğrencilerimize aktarmalarını hedeflediklerini, Mezunlarımız ile iletişimi sürdürmek onların deneyim ve tecrübelerinden faydalanmanın oldukça öneme sahip olduğunu vetüm mezunlarımızın katılımın sağlanması için gerekli duyuru çalışmalarını yaptıklarını ifade etti. Bölüm etkinliklerinin ardından OMTEL Otel de akşam yemeği ikramı olacağını ekledi.

Koordinatör Altın, OMTEL Otel saat 16:30 – 19:00 arasındaki kapanış programında da açılış konuşmaları, akşam yemeği ikramı, müzik dinletisi, OMÜ Mezun Kart lansmanı ve açık kürsü konuşmalarının olacağını kaydetti.

Program ile ilgili tüm detaylara https://mezunlargunu.omu.edu.tr/ adresinden ulaşılabileceğini ve kayıtların son güne kadar devam edeceğini hatırlatan Altın, başta Rektör Yardımcı Prof. Dr. Selim EREN, organizasyon ekibine ve mezun takip ve değerlendirme komisyonu üyelerine, vermiş oldukları desteklerden dolayı şükranlarını sundu.