Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 3 Kasım 2023

Mezunlar Buluşması ve 10. Yıl Mezunlarını Anma Etkinliği mezunlar ile öğrencilerimizi bir araya geldi.

Fakültemizin Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe; bölüm başkanımız Prof. Dr. Sayın Pınar Sökülmez Kaya, öğretim üyelerimiz, mezunlarımız ve öğrenciler katıldı.

Üniversitemizin Beslenme ve Diyetetik bölümü 2016 mezunu Serhat Hepçin ile başlayan “Mezun-Diyetisyen Konuşmaları” farklı dönemden mezun olan öğrencilerimizin konuşmaları ile devam etti.

2020 mezunumuz Edanur Koç, 2021 mezunumuz Fatma Demircan ve 2013 mezunlarımızdan Merve Ünver ve Ayşe Kantarkaya mezuniyet sonrası ve meslek hayatındaki tecrübelerini anlattı.

6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden 2013 mezunumuz Anıl Yıldız unutulmadı. Saygı, sevgi ve özlemle anıldı.

Etkinliğe katılan mezunlarımıza teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

Mezunlarımız tarafından bölümümüze çiçek hediye edildi.

Etkinliğe katılan mezunlarımız, yapılan ikramlar eşliğinde hocalarıyla hasret giderdi. Bölümüzün öğrencileri ile bilgi aktarımında bulundular. Etkinliğimiz günün anısına fotoğraf çekimi ile sona erdi.