Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü 2023 2. Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 14 Aralık 2023

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü “Öğrenci-Mezun Buluşması” etkinliği13.12.2023 tarihinde saat 12:00’deçevrim içi (online) olarak gerçekleştirildi. Etkinliğin moderatörlüğü Doç. Dr. Polat TUNÇER tarafından yapılırken, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Araştırma Görevlisi Abdulkadir GÜNER konuşmacı olarak etkinliğe katıldı.

Etkinliğe bölümümüz öğretim üyeleri ve öğrencileri katılım sağladı. Etkinlik sürecinde mezunun üniversite hayatında yaşadığı ve mezun olduktan sonraki tecrübe paylaşımı yapıldı. Etkinlik, öğrencilerin soru cevap kısımlarının ardından tamamlandı.