Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 27 Aralık 2021

Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetim Bölümü 2019 mezunu Medicana International Samsun Hastanesi Hasta Merkezi Uzmanı Büşra Koçoğlu'nun katılımları ile Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Doç.Dr. Polat Tuncer'in yaptığı programda; işe girişi süreçleri, iş hayatı, kariyer hedefleri ve öğrencilere tavsiyelerini dile getiren Koçoğlu öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Büşra KOÇOĞLU Özgeçmiş  EĞİTİM  2011-2015 Ardeşen Anadolu Öğretmen Lisesi Rize,  2015-2019 OMÜ/ Sağlık Yönetimi 2.98/4  SERTİFİKA  2017 Sağlık, İnavasyon & Organizasyon Derneği/Sağlık Yönetiminde 1. İkaz Ankara  2019 World English Language Academy/ B2Certificate Samsun  2020 Bilgisayar Destekli Muhasebe  2020 Hasta Hakları Eğitim Sertifikası  DENEYİMLERİ  2017- (1 ay) Kaçkar Devlet Hastanesi Rize  2019-(3 ay) OMÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi.  2019-2021 Samsun Medicana International / Uluslararası Hasta Merkezi Uzm. Yar.
 Ekim 2021… -Halen Samsun Medicana International / Uluslararası Hasta Merkezi Uzmanı.  YETENEK VE YETKİNLİKLER  Veri Giriş, Veri Analizi, Sunum, Araştırma, İş analizi, İş Planı  MS Office Programları  İLGİ ALANLARI  Belgesel, Film, Gezi, Fotoğrafçılık  Sigara Kullanmıyor.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz