Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 24 Kasım 2023

Geleneksel olarak düzenlenen OMÜ Mezunlar Günü kapsamında 13.10.2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümünde Mezun-Öğrenci Buluşması etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Mezun-Öğrenci Buluşması etkinliği doğrultusunda Sosyal Hizmet Bölümü 2021 mezunlarından Merve İBRAHİMOĞLU ile 1. sınıf öğrencileri bir araya getirilmiştir. Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyeleri ve öğretim elemanlarının da katılımıyla gerçekleşen etkinlik Sosyal Hizmet Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ercümend ERSANLI’nın açılış konuşmasıyla başlamıştır.

Açılış konuşmasının ardından etkinlik kapsamında Merve İBRAHİMOĞLU; Sosyal Hizmet Bölümünde öğrenci olmak, sosyal hizmetin ilke ve değerleri, geçmişten günümüze Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümünün değişimi ve gelişimi, geleceğe dair hedef oluşturma konularında ve kendi kariyer gelişimi hakkında 1. sınıf öğrencileriyle duygu, düşünce ve bilgilerini paylaşmıştır. Ardından 1. sınıf öğrencilerinden gelen soruların cevaplandığı soru-cevap kısmı ve mezun Merve İBRAHİMOĞLU’na hatıra belgesi ve hediye takdim edilmesiyle Mezun-Öğrenci Buluşması etkinliği sonlandırılmıştır.