Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü 2023 Mezun-Öğrenci II. Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 25 Aralık 2023

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü “II. Öğrenci-Mezun Buluşması” söyleşisini 18 Aralık 2023 Pazartesi günü gerçekleştirdi.

Söyleşinin moderatörlüğünü gerçekleştiren Arş. Gör. Merve İBRAHİMOĞLU’nun açılış konuşmasının ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü 2022 mezunlarından Sosyal Hizmet Uzmanı Sefa YALMAN öğrencilikten meslek yaşamına olan sürecini, eğitim hayatını, deneyimlerini, mesleki yaşamı ile ilgili duygu ve düşüncelerini öğrenciler ile paylaştı. Deprem bölgesinde bir projede sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapan Sefa YALMAN içinde yer aldığı proje ve bölgede uygulanan diğer projelerle ilgili öğrencilerle bilgi paylaşımında bulunarak, projelerin sosyal hizmet uzmanları için önemli bir mesleki uygulama alanı olduğundan bahsetti. Sefa YALMAN öğrencilere; alanlarıyla ilgili eğitimlere katılmalarını, özverili, istikrarlı, özgüvenli, kararlı, heyecanlı ve yaşam boyu öğrenmeye açık olmalarını, STK’larda yer almalarını önererek öğrenci ve mezunları bir araya getiren bu etkinlikte yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Öğrencilerin sorularının cevaplanmasının ardından Sosyal Hizmet Bölümü mezunu Sefa YALMAN’a katılımları ve paylaşımlarından ötürü teşekkür edilmesiyle söyleşi sona erdi.