Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Proje Teklifi Başvurusu

T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ne işte ne de okulda olan 15 ile 29 yaşları arasındaki gençlere yönelik yayınlanan teklif çağrısına; Samsun Ticaret ve Sanayi Odası 15 ile 29 yaşları arasında olan, herhangi bir yerde çalışmayan ve/veya eğitim almayan gençlerin istihdamını arttırmak adına onların istihdam edilebilirliklerini çeşitli eğitim ve farkındalık arttırıcı faaliyetler ile arttırılması hedefiyle bir proje ile başvuru yapmayı planladıkları, Üniversitemizin ilgili projede ortak olarak yer alması Rektörlüğümüzce uygun görülmüş olup aşağıda yer alan ortaklık formunu doldurup en geç 26 Haziran 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliği'ne ulaştırılması gerekmektedir.

Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizi ve Üniversitemiz mezunlarını söz konusu projeyi desteklemeye davet ediyoruz.

İlgili duyuru ve Form için Tıklayınız.

Bilgi için:

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası