Terme MYO Gıda İşleme Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 23 Kasım 2021

2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi "Öğrenci Mezun Buluşması" Etkinliği, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Terme Meslek Yüksek Okulu (TMYO) Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Behice YAVUZ ERDOĞAN yürütücülüğünde, 4 Kasım 2021 Perşembe günü saat 14:00'te çevrim içi (on-line) olarak gerçekleştirildi.

Yapılan etkinliğe; Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi ve Gıda Kalite kontrol ve Analizi Programları, 1. ve 2. Sınıf önlisans öğrencilerinden toplam 43 öğrenci katıldı.

Etkinlikte konuk olarak; Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi Programı eski mezunlarından “Gıda Mühendisi Yasemin Usta” yer aldı. Etkinlik kapsamında; Mezuniyet sonrası mezunları tekniker olarak bekleyen iş hayatı, dikey geçiş sınavı ve bu sınav sonucu gelen lisans eğitimi, lisans sonrasında mühendis olarak iş hayatı ve yaşamla ilgili tecrübeler, İş dünyasında görülen önemli gelişmeler öğrencilerle söyleşi formatında paylaşıldı.


Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz