Turizm Fakültesi 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 23 Ekim 2023

Üniversitemiz Mezun-Öğrenci buluşması kapsamında 13.10.2023 tarihinde Turizm Fakültesi Hanife Aşçı Konferans Salonunda saat 14:00’da gerçekleştirilen etkinliğe Turizm İşletmeciliği Bölümü mezunlarımız Aleyna Seyis ve İsmet Türkmen, Turizm Rehberliği Bölümü mezunumuz Nurdan Bal davetçi olarak katılım sağlamıştır.

Doç. Dr. Zuhal ÇİLİNGİR ÜK Hocamızın moderatörlüğünde mezun öğrencilerimiz kendi kişisel kariyer süreçlerinden bahsettiler. Kariyer hedefini akademik camiada devam ettirmek istediğini söyleyen ve yüksek lisans eğitimine devam eden mezunlarımız OMÜ Turizm Fakültesinin onlara kattığı değerlerden ve kendi kariyer süreçleri hakkında bilgi verdiler. Ayrıca etkinlikte mezun öğrencilerimize OMÜ Mezunlar Koordinatörlüğü ve Mezun Kimlik Kartı uygulaması hakkında bilgi verildi. Mezunlar Koordinatörlüğüne üye olmanın önemi vurgulanırken Mezun Kimlik Kart uygulaması ile öğrencilere sağlayacağı imkânlar hakkında bilgi verildi.