Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Öğrenci-Mezun Buluşması Etkinliği

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 7 Ocak 2022

Omü Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Mezunlar Buluşması

Omü Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü ilk mezun öğrencileriyle buluştu. Etkinliğe Turizm Rehberliği bölüm başkanı Doç. Dr. Yasin KELEŞ, bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Seden DOĞAN ve Doç. Dr. Mutlu KAYA, bölüm araştırma görevlileri Yusuf Ziya AKBAŞ, Asena KURT ve Yağmur TÜRKER’in yanı sıra 9 mezun öğrencimiz katıldı.

Turizm Rehberliği Bölümünden ilk mezun olan öğrencilerimiz ile öğrencilik ve mezuniyet sonrası yaşantılarına dair izlenimler paylaşıldı. Etkinlik soru-cevap, fikir, görüş ve öneriler doğrultusunda gerçekleşti. Etkinlik sonunda öğrencilerimiz öğrencilik ve mezuniyet sonrasına dair görüşlerini belirttiler. Öğrenim hayatı devam eden öğrencilere de çeşitli tavsiyelerde bulundular.

Mezun Bilgi Sistemine Lütfen üye olunuz

Mezun Bilgi Sistemine Üye iseniz Lütfen Bilgilerinizi Güncelleyiniz