Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programı 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 17 Kasım 2023

Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencilerine 17 Ekim 2023 tarihinde "MEZUN-ÖĞRENCİ BULUŞMASI" etkinliği düzenlendi. Bölüm mezun öğrencilerinden Büşra BOZKURT'un davetli olarak katıldığı söyleşiye bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Gonca ÖZDEMİR TARI ve program öğrencileri katılım sağladı . E-Ticaret üzerine gerçekleştirilen söyleşi, mezuniyet ve sonrası ile ilgili merak edilen konular hakkında edinilen tecrübeler aktarılırken öğrencilerin merak ettikleri konular hakkında soru alışverişinden sonra sona erdi.

Mezun öğrencimiz Büşra BOZKURT'a mezuniyet ve sonrası ile ilgili deneyimleri ve birikimlerini öğrencilerimizle paylaştığı için teşekkür eder başarılar dileriz.