Vezirköprü Meslek Yüksekokulu İç Mekân Tasarımı Programı 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 18 Aralık 2023

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü İç Mekan Tasarımı Programı “Çalışma Hayatı ve Kariyer Planlama Etkinliği” kapsamında 12.12.2023 tarihinde “ÖĞRENCİ-MEZUN BULUŞMASI” gerçekleştirildi.

Tasarım atölyesinde gerçekleştirilen etkinliğe, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı mezun öğrencilerimizden; Onurcan KONAÇOĞLU, Aleyna ALA, Emine KUŞ, Seda ŞENEL, bölüm öğretim görevlileri ve program öğrencileri katılım sağladı.

“Çalışma Hayatı ve Kariyer Planlama Etkinliği” kapsamında gerçekleştirilen öğretim elemanlarının giriş konuşması ve mezun öğrencilerin tanıtılması ile başlayan etkinlik, Konuşmacı olarak davet edilen mezun öğrencilerin çalışma hayatı ve kariyer planlama ile ilgili çeşitli bilgilendirmelerde bulunmaları ve söyleşi şeklinde devam ettikten sonra soru-cevap ile sona erdi.