Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 27 Aralık 2023

Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencilerine “Çalışma Hayatı ve Kariyer Planlama Etkinliği” kapsamında 20.12.2023 tarihinde “ÖĞRENCİ-MEZUN BULUŞMASI” gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe bölüm mezun öğrencilerinden özel bir firmada muhasebe departman sorumlusu olarak görev yapan Zehra ERKOL, bölüm başkanı Öğr. Gör. Gökhan SALMAN ve bölüm öğrencileri katılım sağladı.

“Çalışma Hayatı ve Kariyer Planlama Etkinliği” kapsamında gerçekleştirilen etkinlik, online olarak katılım sağlayan mezun öğrencimiz Zehra ERKOL'un, çalışma hayatı ve kariyer planlama ile ilgili çeşitli bilgilendirmelerde bulunması ve söyleşi şeklinde devam ettikten sonra soru-cevap ile sona erdi.

Davetimize icabet ederek etkinlik kapsamında öğrencilerimizi çeşitli konularda bilgilendiren ve deneyimlerini bizlerle paylaşan değerli öğrencimiz Zehra ERKOL’a Muhasebe ve Vergi Bölümü olarak teşekkür eder kendisine çalışma hayatında başarılar dileriz.