Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı 2023 Mezun-Öğrenci Buluşması Etkinliği Düzenlendi

Yazar: OMU Mezunlar Koordinatörlüğü | Tarih: 21 Aralık 2023

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu Ormancılık Bölümü/Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencilerine “Çalışma Hayatı ve Kariyer Planlama Etkinliği” kapsamında 20.12.2023 tarihinde “ÖĞRENCİ-MEZUN BULUŞMASI” etkinliği gerçekleştirildi.

Vezirköprü Meslek Yüksekokulu konferans salonunda yüz yüze gerçekleştirilen etkinliğe davetli olarak katılan Bölüm mezun öğrencilerimizden Samsun Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapan Yusuf YILMAZ ve Fatih AKTÜRK ile Kavak Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Muhafaza Memuru olarak görev yapan Ahmet SARIKAYA ve beraberinde Ormancılık bölüm başkanı Öğr. Gör. Dr. Cemile ÇAKIR, Öğr. Gör. Seçil YILDIRIM, Öğr. Gör. Cemil ÖZDEMİR ve bölüm öğrencileri katılım sağladı.

Bölüm öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşiye, mezun öğrencilerimizin tanıtılması ile başlandı. Mezunlarımız, atandıkları kurumda yaptıkları işleri anlatarak memuriyet hayatında karşılaşabilecekleri durumlar hakkında bilgilendirmede bulunmuş, daha sonra atanma öncesinde nasıl bir hazırlık sürecinden geçtiklerini, mülakatla ilgili tecrübelerini aktarmış ve öğrencilerin merak ettikleri konular hakkındaki bilgiler paylaşılmıştır. Etkinlik karşılıklı soru cevaplardan sonra fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

Bizlerde Ormancılık Bölümü Akademik Personelleri olarak bu ve benzeri etkinliklerin öğrencilerimize faydalı olması temennisiyle katılımları ile bizleri mutlu eden mezun öğrencilerimize teşekkür ederiz.